perjantai 29. heinäkuuta 2011

Käsityökuulumisia

Edellisen postauksen bolero on ollut jo jonkin aikaa valmiina odottamassa lankojen päättelyä. Näin helteellä oleilee mielellään pienessä topissa ja vilpoisissa pellava-asuissa, joten jo pelkkä ajatus kohopylväillä virkatusta bolerosta saa hikoilemaan :) Palaan kuvin, kun helteet hellittävät.
Virkkasin myös pienen ruskean jakun ajatuksena laittaa se mekon pariksi kummitytön rippijuhliin. Jakusta ei tullut tarpeeksi juhlavaa, joten se odottaa nyt muodonmuutosta liiviksi.

Minulla on ollut jo jonkin aikaa ajatuksissa kokeilla virkata jakku, jonka miehustassa on pitsiympyrä. Idean olen nähnyt jossakin naistenlehden valmisvaatteessa. Kuvaa en älynyt leikata talteen, joten muistin varassa mennään. Olen jo aloittanut jakkua:

Virkkasin ensin puoliympyrän ja nyt yritän saada miehustaa "täyttymään" verkkovirkkauksella. Aika näyttää, tuleeko tästä joskus jotakin. Kovasti vaan on tuo aika kortilla näin lomallakin. Niin monenlaista mukavaa kun huvittaa tehdä. Huomenna lähden kokopäivän retkelle Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubin kanssa ja ensi viikolla palaan jo "sorvin" ääreen. Mihin se loma oikein katosi...

3 kommenttia:

BagMiss kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Nyt kaikki pitsijutut onkin ihan kuuminta hottia! :D Itse en ole jaksanut vähään aikaan virkata... Ommellut enemmänkin. :D

Marjut kirjoitti...

Kuvia sitten odotellessa:) Minulla on veilä viikko lomaan.

Anneli kirjoitti...

Todella hauska sattuma, että noin samantyylistä meillä molemmilla yhtäaikaa :)