torstai 9. elokuuta 2012

Kesän jälkeen

Pahoittelen totaalista hiljaisuutta täällä blogissa. Päivittäminen jäi kokonaan, kun en saanut valittua niitä muutamaa kuvaa satojen puutarhamessukuvien joukosta. Nyt olen mennyt facebookiin ja laitan sinne jatkossa kaikki muut valokuvat ja tänne pääasiassa kuulumiset käsitöiden parista, mikä alunperin oli tarkoituskin. Keväinen Lontoo-Pariisi matka oli vaan niin inspiroiva, että tännekin piti siitä yrittää raportoida :)

Lontoossa kävin vain yhdessä varsinaisessa lankakaupassa, Pariisissa en missään. Olikin mielenkiintoista lukea jälkikäteen Kristiinan postaus Pariisin käsityöliikkeistä. Myönnän, että hiukan nyt harmittaa, mutta 3 päivää on  niin lyhyt aika. Myös etukäteenn listatut Lontoon kangaskaupat ovat vielä käymättä, vaikka sinne on jo monta reissua tässä viime aikoina tullut tehtyä. Ehkä ensi keväänä vois vielä tehdä yhdistetyn kangas-lankamatkan.

Loopista ostin ensimmäisen vyyhtini Wollmeisea: petroolia sukkalankaa omiin hienompiin sukkiin, sitten joskus :)  Ja Kidsilk Hazea, summissa 3 kerää. Sen pitäis riittää hiattomaan puseroon/liiviin.

Kesälomalla olen tainnut tehdä ennätyksen eli neulonut vain yhden parin junasukkia. Toivotaan, että kun illat tässä pimenee, niin käsityöinnostuskin palaa. Toivetyölistalla on ollut virkata itselle pitsimekko elokuun lopussa oleviin juhliin, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Ei ole helppoa aloittaa, kun ei ole mitään ohjetta. Tosin vähän aikaa sitten luin jostakin: "jos osaat kuvitella sen, osaat myös tehdä sen" Joten eihän tässä mitään huolta ole :)

En malta olla laittamatta tähän loppuun yhtä  kuvaa Turun Ruissalosta. Ihailtiin siellä pitsihuviloita ja yhdessä huvilassa oli myös uimamaja lenkkipolun toisella puolella. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.


7 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Eipä ole täälläkään neulonta sen paremmin kuin bloggausinnostuskaan ollut huipussaan. Mutta ehkä näin syksyn tullen jatketaan.

Susa kirjoitti...

Mie ostin kans Kidsilk Hazea, pari kerää v.sinistä ja huivia niistä ajattelin tikutella sitten joskus :)

Facebookissa tulee nykyisin notkuttua enemmän kuin täällä blogimaailmassa. Oma blogi on kohta vuoden ollut päivittämättä... Mut ehkä vielä perustan uuden blogin, katsotaan nyt.

Mukavaa loppukesää!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiva olen saanut kaksi viestiä! Olen miettinyt, että viitsiikö kukaan enää tänne tulla, kun samat tekstit ja kuvat on ollut viikosta viikkoon :)
Marjut: harrastukset pitää pysyä harrastuksena, tehdään silloin kun huvittaa.
Susa: facebookissa on enemmän vuoropuhelua, mutta tänne saa laittaa prosessikuvauksia. Käsitöiden tekeminen kun on enimmäkseen muuta kuin valmiin työn esittelyä. Kuulumisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta!
Minua ei ainakaan haittaa jos päivitykset joskus harvenee, kunhan et kokonaan lopeta!
Ymmärrän ERITTÄIN hyvin että aina ei ehdi,jaksa eikä viitsikkään. Harrastushan ei saa olla pakkopullaa.
Minä taas olen tänä kesänä kutonut paljon enemmän kuin yleensä. Ja siihen on suurin syy sää. Täällä ei ole muuta kuin satanut koko kesän. Viimeviikollakin vettä tuli jatkuvalla syötöllä, pelottaa jo että loput rehut jää tekemättä ja viljat peltoon.Mutta näillä mennään, säätä kun ei voi muuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ääh... se oli siis minä...
-Nonna-

Pirkko kirjoitti...

Kävin pitkin aikaa katsomassa sitä ihanaa lähikuvaa siitä valkeasta huivista. Voi se on niin kaunis! Toteutus jää omalta kohdaltani haaveeksi, niin paljon on muuta tällä hetkellä. En ole naamakirjassa ja siksi toivon, että ainakin vähän jatkaisit. Silloin tällöin on ihan riittävää. Ja valokuvat yleensä ovat vahva lajisi myös.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiitos Nonna ja Pirkko lämpimistä viesteistä, jahka tästä syksy tulee niin ainakin yksi villatakki tuolla odottelee hihoja. Kuvauspaikkakin sille on jo valmiina :)
Nonna: hyvä kun pystyy/saa tehtyä käsitöitä, jos ei muuta. Voin vaan kuvitella teidän tilannetta/huolta, kun itse harmittelen näiden pienten ulkokesätöiden kanssa. Osa siirtyy taas (ulkomaalaukset) ensi kevään, pah. Suomen kesä ihastuttaa ja vihastuttaa, tänä vuonna vaikeampaa suhtautua, kun takana on ollut pari niin hyvää kesää.
Pirkko: Valokuvaus on mukavaa, kovasti siinä haluaisin kehittyä, mutta tuota vapaa-aikaa ei ole riittävästi...ehkä sitten eläkkeellä :)