sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Bling-juttu

Joitakin lankoja onnistaa päästä nopeasti puikolle :)
Tämän ostin viikko sitten Tapiolta Tampereen messuilta. Alkuviikon tuumailin siihen sopivaa mallia, muttei oikein mitään tullut mieleen. Itse en viitsinyt ruveta säätämään, joten keskiviikko iltana aloitin pontsoa Titityyn ohjeella.
Siinä on reunassa tuollainen pitsi, muuten neulotaan suorakaiteen muotoinen kappale ja kootaan niin, että yksi lyhyt sivu kiinnitetään toiselle pitkälle sivulle. Nyt ei parempaa kuvaa, kun tämä menee purkuun. On kerran käytetty, mutta en tykkää. Tuo etulerpake roikkuu liian alhaalla. Pontsosta tämä eroaa siinä, ettei takana ole kolmiota. Periaatteessa tuota voi kai pitää miten päin tahansa ja siinä se ideakin on. Pitää joskun neuloa tuo malli siitä ohjeen hamppulangasta. Tämä lanka päätyy ehkä virkatuksi jakuksi tai Möbius-huiviksi.

4 kommenttia:

Maikkili kirjoitti...

eipä tampereella tultu vastaan kun olis tajunnut olis tehty trehvit no sieltä minäkin ostin jotain.....purkuun..jäädään odotteleen mitä saat aikaiseksi uudesta.....

Marjut kirjoitti...

Harmi, ettei ollut hyvä ja joudut purkamaan.

Sipi kirjoitti...

No voi, harmi että meni purkuun se keeppi..mut toisaalta tuo fame sopii kyllä ihan täydellisesti möbiukseen, että tee se :)
Hyvä kuva meistä oli lehdessä ja vaikka tekstissä taas pieni virhe olikin, oli tälläkertaa sentään nimet oikein! Nähdään taas torstaina :)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Maikkili: periaatteessa tuo huivi on ihan ok, mutta tiedän, ettei sille tule olemaan käyttöä, niin en viitsi edelleenkään kaappiin neuloa :)

Marjut: ei haittaa, kierrätys, vaikka nopea sellainen on ihan ok. Tuolla odottaa pari muutakin käyttämätöntä neuletta uutta tulemaa.

Sipi: Ja kiva, kun sun päivityksestä saa vinkkiä möbiuksen neulomiseen. Jos muistaisit ottaa huivin mukaan torstaina.