keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää uutta käsityövuotta!

Vuoden ensimmäiset langat eivät ole vielä päässeet puikolle, joten mennään viime vuoden jutuilla.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi :)
Tein 5 joululahjaa itse ja tässä niistä kaksi viimeistä, jotka ehdin kuvata päivänvalossa. Tumpuista uupuu tuossa vielä yksi lumihiutale :) Molemmissa on hiukan kimallusta mukana, lumihiutaleet on kirjottu valkoisella GlitterSisu-langalla ja tossujen koristenapit ovat kokonaan kimallusta, vaikkei sitä tuosta erota. Lankana lapasissa on Sublime Organic Merino Wool dk. Neuloin isot lapaset ja perukonehuovutin 40 asteen kirjopesussa kankaiden kanssa. 

Töppösiin löytyi ihanaa vaaleanharmaata Fritidsgarn-lankaa neuleystävän varastosta, kiitos paljon Heleenalle. Langasta tuli juuri lahjan saajan näköiset tossut. Tein myös mustat, mutta näistä tuli sopiva pari, kun samaan pakettiin laitoin. 

Joulun jälkeen on mukavaa, kun saa neuloa ilman aikatauluja tai vaan suunnitella, mitä kivaa sitä seuraavaksi tekisi.

10 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hyvää alkanutt vuotta! Kauniit tossut ja lapaset.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiitos Marjut, hyvää uutta vuotta myös sinulle!

Jaana kirjoitti...

Moi Tellu!
Pitkästä aikaa muistin tulla kurkkaamaan sun blogia. Olet taitava ja osaat kauniisti kuvata kaikki ihanat luomukset! :) tulee aina hyvä mieli kun täällä käy.
Hyvää uutta vuotta ja terveisiä Tukholmasta! (ollaan vanhoja tuttuja eli olen Mikon siskontytär, vaikka ei olla moneen vuoteen nähty)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei Jaana, tämäpä mukava yllätys ja kiitos lämpimistä sanoistasi <3 Aika hiljaista täällä on ollut, mutten kokonaan malta luopua tästä neulepäiväkirjasta. Vielä kun kirjais tarkemmin silmukat ja puikot, vois käydä itsekin välillä tarkistamassa, kun asiat vaan unohtuu mielestä "montako silmukkaa mä silloin laitoinkaan niihin huovutettuihin lapasiin ja missä lämpötilassa ne huopuivat hyvin...ööö :)
Hyvää Uutta Vuotta myös teille, jonkin verran kuulin viimeisissä sukujuhlissa, että teillä on siellä ainakin kiva asuinympäristö :)

Hepsi kirjoitti...

Kaunis setti!
Hyvää uuta vuotta!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiitos Hepsi, kaikkea hyvää ja mukavaa myös sinulle!

Sipi kirjoitti...

Kauniit lapaset, tähtikuvio niissä tosi hieno yksityiskohta!
Tossusi ovat aina niin ihania.. ne mulle tekemäsi ovat joka päivä käytössä, nyt ei tarvitse enää palella, aivan ihanat tossut :)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Oi kiitos Sipi :) ja kiitokset myös sinulle jouluisesta paketista. Nyt kun pakkaset ovat saapuneet, niin ilman tossuja ei todellakaan pärjää :) Toivottavasti sait niistä muokattua itsellesi kivat, kun jäi se viimeistely (aamulla nappasin mukaani ennen töihin lähtöä).

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan Tellu taas jälleen. Kauniita töitä sinulla. Monen mutkan kautta pääsin tänne blogiisi. Etsin ohjetta, jossa ois käytetty Novitan Säde lankaa. Kerällä blogissa kävin ja siellä viitattiin tähän sinun blogiisi. Muutamia vuosia on mennyt.

Äupän touhut kirjoitti...

Tulin kurkkaamaan sun blogiasi. Nyt, kun jäin pois naamakirjasta niin on aikaa myös tälle bloggamiselle.