perjantai 14. lokakuuta 2011

The Knitting & Stitching Show-London 2011

Pikaisesti muutama kuva (tekstit tulevat myöhemmin) Samuel Johnsonia siteeraten "When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford"
Puutarhaystävälle hotellimme sisääntulo on iloinen yllätys: upeita värikkäitä kesäkukka-amppeleita oli myös hotellin päädyssä. Hotelli täytti meidän matkan tarpeet hyvin, voin suositella sijainnin (lähellä Hyde Parkia ja Lancaster Gate tubeasemaa) ja hinta-laatusuhteen perusteella.  
Metrolla pääasiassa kuljettiin. Ruuhka-aikaan metrot olivat täynnä, mutta kaikki sopi joukkoon eikä mahd. kiire tai rasitus väkimäärästä näkynyt ihmisistä vaan tunnelma oli yleensä rento kuten kuvasta välittyy. Me neulottiin pidemmillä metromatkoilla ja saatiin sitten vastata aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

Viime vuodesta tiesin, että lounaat pitää varata hyvissä ajoin. Heti kun lähtijämäärä oli elokuussa selvillä Leena varasi meille netistä sekä liput että lounaat molemmille päiville. Tavallisia ruokapaikkoja Aleksandra Palacessa on toki useampia, mutta nämä lounaat tarjottiin pöytiin upeassa Tee Roomissa elävän musiikin soidessa tunnelmallisesti taustalla. Pientä luksusta neulojien arkeen :)

Hotellimme sijaitsi Hyde Parkin lähistöllä. Viimeisenä aamuna kävimme Mallin kanssa puistossa kävelyllä ennen aamiaista. Malli oli tosin valmiina heti ensimmäisenä hotelliaamuna klo 6, mutta silloin satoi ja oli vielä pimeää. Kuva otettu puiston Serpentine-sillalta. 
Ainakin Hyde Parkissa on polkupyöriä vuokrattavana, niitä täytyy ehdottomasti seuraavalla kerralla testata.

Toisena messupäivänä lähdimme lounaan jälkeen pois käydäksemme Harrodsin tavaratalossa. Lähistöllä on paljon muotiliikkeitä, yhden näyteikkunassa oli pelkistetty beigen neulomekko yhditettynä huomiotaherättäviin saappaisiin. Laukuissa oli turkisreunuksia tai ne olivat kokonaan turkista tai jotain muuta pörröä.

Hotellia vastapäätä on tyypillinen englantilainen pubi ja näitä mustia "vanhanaikaisia" autoja aina ihastelen.

Ryanairilla lennettiin Tampere-Pirkkalan kentältä. Kaikki meni lennolla hyvin, vaikka etukäteen jännitin sitä eniten, kun Ryanista on niin paljon erilaisia kirjoituksia netissä. Lähtöselvitysten teko verkossa oli lopulta helppoa. Lentoajatkin olivat sopivat täältä Pohjanmaalta matkaaville, ei tarvinnut yöpyä kotimaassa missään. Etukäteen suunnittelusta huolimatta joka päivä sattui ja tapahtui kaikenlaista pientä mokaa tai matkaan aina kuuluvia yllätyksiä, joihin emme tienneet varautua, mutta ensi vuonna ollaa taas vielä vähän viisaampia.

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Niin brittiläistä:)

Malli kirjoitti...

Hienoja kuvia! Odotan tekstiä ja lisää kuvia!

Kaisa kirjoitti...

KIITOS kortista koko sakille ja erityisesti niille "kuvan tytöille"... :)

Susi kirjoitti...

Oi, onpa taas ihania kuvia :)

Malli kirjoitti...

Mukava tarina matkastamme!