sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pieni kirjoitus

Nyt tarvittais niitä lämpimiä villa-asusteita. Vaan, kun eivät ole valmiina. Angora-jakussa kolmas aloitus meneillään, huoh. Pojan merensinisen kaulahuivin langat vielä kerällä. Ohuille sisälapasillekin olisi pakkasaamuina käyttöä, yms. Täällä on pitkä tekemättömien talvineuleiden lista (ja muitakin työlistoja :), mutta yhdet kädet ovat saaneet lämmikkeet.

Nämä koukkusin viime viikonlopulla la-su,  kun oli mahdollisuus sovittaa ja saada pojalle mukaan. Peruslapaset, vaikka suunnitelmissa oli seuraavan kerran kokeilla lapasiin erilaista tunisialaista virkkausta. No, seuraavalla kerralla sitten.

Talvi on tehnyt pihapiiriin erilaisia taideteoksia. Ihaillaan niitä.
Tekee mieli udella, miten teillä muilla: onko tämä talven neuleet jo tehtynä, vai uupuuko joltakin vielä jotakin? 

8 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Itselle on edelleen paksumpaan talvitakkiin sopivat pipo ja kaulaliina tekemättä.

helena kirjoitti...

Talvelta näyttää siellä teilläkin!

Tarve villapuseroon ja -takkiin, jossa on napit. Olen kokenut muutamat viimeaikaiset neuleeni epäkäytännöllisiksi kun niissä ei ole nappeja tms. Minä kyllä palelen etupuoleltakin :)

Tuije kirjoitti...

Heikosti valmistuu! Kauluri pienen pienelle pojalle aloittamatta, itsellä ei kunnon pipoa...mutta 3:een kertaan neulottu ja aloitettu vauvan puku saattaa ehtiä valmiiksi ennen tyttären lapsen syntymää (laskettu aika jo mennyt).
Terveisin Tuija Blogiton

seijap kirjoitti...

Lohduttavaa. Minullakin vaiheessa kaikki. Ei ole juurikaan mitään valmistunut. Diagonaalijakusta puuttuvat hihat ja olisi ollut ihana laittaa se päälle koulureissuun, mutta...

Jos tässä kuitenkin hiihtolomaan menessä saisi valmista.

Malli kirjoitti...

Kivat rasat!
Mullon kaikki vaiheessa, paitsi se oma haitari-pipo on valmis...

Minna kirjoitti...

Pitäis tehdä itselle villatakki, paksu takki, lapsille villapuserot. Pitäis pitäis. Kesken on tai vielä aloittamatta. Onneksi on vielä tulevia talvia jäljellä.

Kristiina kirjoitti...

Yhdet sukat on kesken - lanka loppui. Tyttäret on toivoneet säärystimiä ja itselleni on jonossa punainen paksu kaulahuivi. Sit vois jo miettii kevätneuleita.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Tuija: onkohan vauva jo syntynyt ja saanut mummolta (?) lämpimän asun ylleen?