tiistai 29. toukokuuta 2012

Bonjour

Ehkä paras kuva Anniksesta ja Eiffelistä :)

Ennen matkaa tikuttelin itselleni tuon Annis-huivin, joka onkin ollut neulomislistallani jo pidemmän aikaa. Huivi valmistui todella nopeasti, mutta siitä tuli minun makuuni liian pieni. Puikkokoko olisi varmaan saanut olla suurempi. Lankana Babyalpaca, jonka taisin ostaa viime kesänä Kaisan lankakutsuilta.

Huivin ja tornin saaminen edes jotenkin kivasti samaan kuvaan ei ollut helppoa, kun tuuli huivia välillä kovasti riepotteli eikä kevyt pieni pokkari oikein tahtonut pysyä miehen hyppysissä :) 


Klikkaa kuvaa suuremmaksi niin näet, millaiseen tilanteeseen voivat neuloja ja huivi joutua :)
Tämä on aika kiva kuva, vaikka huivi ei olekaan takana ihan.keskellä, mutta täytyy olla tyytyväinen, kun mies yleensä suostuu kuvaamaan julkisilla paikoilla :)

Eiffel-torni oli näkemisen arvoinen, valaistuna ja tuikkivana todella upea näky!  Korkeanpaikan kammoisena en mennyt sisälle torniin. Hissillä olisin ehkä mennyt, jos jonot olisivat olleet lyhyemmät, mutta jonottaa ei viitsitty... ainakaan tällä kertaa.

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hienoja ovat molemmat:)

Kristiina kirjoitti...

Onpa kivoja maisemia! Ja sievä annis. Kiva kuvata neuleita maailmalla. Onhan se vaihtelua kun useimmiten tulee näpsättyä kuvat omalla pihalla.

Äipän touhut kirjoitti...

Tuo huivi ja Eifeltorni näyttävät kauniilta

Sipi kirjoitti...

Ihanasti kuvattu Annis :)

helena kirjoitti...

Kaunis on Annis ja tornikin, onneksi oli kuvattavaa noissa maisemissa :)

Minna kirjoitti...

Huivi on ihana ja teillä oli varmaan aikas mahtava matka. Oon käynyt 2x Pariisissa ja ihastellut sitä tornia vain ulkoa. Enkä oikeastaan ymmärrä MIKSI on pakko mennä Eiffelin torniin kun on siellä. Sen näkee paremmin ulkoapäin ja ehtii tehdä paljon muuta mukavampaa kun ei tartte jonottaa.