sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Lisää tossuja

Ystävä pyysi tekemään hänen tyttärelleen mustat huovutetut tossut. Sen jälkeen on muutama muukin musta tossupari valmistunut :)
Tällä kertaa yhteensä neljä paria eli 8 tossua. Melko lyhyen ajan sisällä nämä neuloin, kävin lankakaupassa melkein joka toinen päivä ja aina samaa lankaa ostamassa, osaisin jo reitin oikealle hyllylle vaikka silmät kiinni :) 
Lankana tuttu ja turvallinen Fritisgarn. Ohje moneen kertaan testattu, omalle käsialalle ja pyykkärille sopiva. Metallinappiset ovat nuorelle ja lilamusta-nappinen aikuiselle naiselle. Kuvat eivät ole parhaat mahdolliset, mutta käsityksen saa. Koristeet eli isot napit vaikuttavat paljon tyyliin. Uskon, että nämä ovat käyttäjien näköiset.

Seuraavaksi pojan tilaamien kynsikkäiden pariin. Tuli jo kommenttia "eipä ole näkynyt" :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minäkin olin jo aivan hädissäni kun en välillä blogiasi löytänyt! Ajattelin jo sähköpostia laitella ja kysellä että mikä nyt?
Ihana kun olet sittenkin päättänyt jatkaa.

Kommentoiminen on mulla ollut kyllä tosi huonolla tolalla. Pistettiin vähän kans kuvioita uusiksi. Vuodenvaihteessa ostettiin talo, ihan naapurista ja "työmatkan" varrelta. Pari kuukautta tehtiin remonttia kaikki valveillaoloaika ja mitä ei oltu työmaalla. Nyt on asuttu jo pari viikkoa.
Seuraavaksi olisi ohjelmassa lankavaraston siirto ja inventointi. Mutta se on varmaan tehtävä isännän poissaollessa...kröhm;)

Varsinainen tossutehtailija kyllä olet! Kivoja töppösiä.

Ja tuo mekko edellisessä postauksessa on HIENO!

Meilläkin on kyselty kämmekkäiden perään ja mua ei yhtään huvittais tehdä niitä...

Toivottavasti kaikki elämänmuutos suunnitelmasi onnistuvat.
T.Nonna

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin! Parissa kuukaudessa saa varmaan paljon aikaa, jos oikein ahkeroi. Meillä täällä muutellaan/rempataan tätä yhtä ja samaa taloa, tai oikeastaan mä saan aikaiseksi vain uusia suunnitelmia, mutta ompahan miehellä, mistä aloittaa :)
Mä sain vitkuteltua noitten kynsikkäiden kanssa Tampereen messuihin asti (sieltä vasta löysin sopivaa toffeen väristä lankaa), enää pitäis keriä vyyhti ja aloittaa. Ehkä nämä kevätkelit innoittaa ja eihän ohuilla käsineillä olis aikaisemmin tarjennutkaan...seli, seli :)

Marjut kirjoitti...

Kiva, kun päätit jatkaa. Tossut ovat kauniita ja mekko aikaisemmassa postauksessa hieno:)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiitos Marjut :)