lauantai 24. syyskuuta 2011

Käsityömatkailua

Alkuun... kiitokset kaikille mukavista Sipulipussipusero-kommenteista :) Jakku on käytössä hyväksi ja  mieluisaksi todettu. Seuraava jakuntapainen on myös vihdoin valmistumassa:

Malli on tällä kertaa hyvin yksinkertainen, mutta lanka ja puikot luksusta. 

Tarkoituksena on tänään kirjoittaa käsityö- teemaan liittyvästä retkeilystä/matkailusta. Heinäkuun lopulla teimme Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubin retken tällä kertaa Keuruu-Mänttä suuntaan. Tutustumiskohteina Keuruun Vanha Pappilan alue, Keuruun vanha puukirkko, Serlachius - museo Gösta,  Mäntän kirkko, Mänttä-Vilppulan käsityökeskus ja Myllyrannan sisustuskeskus. Vielä kerran kiitokset kaikille mukavasta seurasta ja Kauhavan Kangas-Aitalle bussikyydistä!
Göstassa oli esillä Serlachius-taidesäätiön viime vuonna 400 000 eurolla hankkima Akseli Gallen-Kallelan varhaistuotannon merkkiteos Talonpoikaselämää, joka nyt on nähtävillä Tennispalatsissa Helsingissä. Kannattaa käydä katsomassa, jos liikkuu siellä päin tai oikeastaan tehdä matkan juuri tuon takia.

Iltojen pimennettyä luodaan tunnelmaa pihalyhdyillä:


Tämän fiilistelylyhdyn sain pari viikkoa sitten lahjaksi. Lähden siis myös tänä syksynä The Knitting and Stiching tapahtumaan Lontooseen. Saatiin kokoon 4 innokkaan neulojan porukka, yksi heistä pitää myös blogia.Ollaan pidetty jo kaksi suunnittelupalaveria tarkoituksena mahdollisimman hyvä valmistautuminen, että paikan päällä saa keskittyä olennaiseen. Lounaat on varattu messukeskuksesta molemmiksi päiviksi, Oyster-Cardit tilattu, Tube-kartat tulostettu, suuri, mutta kevyt matkalaukku hankittu jne.  Lähtö vajaan kahden viikon päästä ke 5.10, paluu sunnuntaina. Maltan tuskin odottaa :)

5 kommenttia:

Äipän touhut kirjoitti...

Hyvää matkaa toivotan ja enkeleitä matkalle. On sitten taas kiva saada kuulla kuulumisia teiodän neljän matkasta.

Sipi kirjoitti...

Mukavaa matkaa teille!

Marjut kirjoitti...

Oikein mukavaa matkaa teille kaikille!

Susi kirjoitti...

Oi että, taas menet sille ihanalle käsityöpainotteiselle matkalle, oli kiva viimeksi katsella kuvia ja lukea matkakertomusta :D Oikein ihanaa ja rentouttavaa reissua!

Heleena kirjoitti...

oikein kivaa matkaa! Malttamattomana jo odotan matkakertomusta ja kuvia ihanista langoista ja eritoten hyvistä ideoista.