tiistai 27. maaliskuuta 2012

Viikonloppua odotellessa

Hobby-huone on otettu käyttöön ja ensimmäiset ompelukset siellä tehty: pyyheliinoihin uudet ripustinlenkit :). Järjestys on säilynyt ja pitäisi jatkossakin, koska voin säilyttää kankaat ja langat erillisessä lämpimässä varastossa. 

Yllättävän paljon aikaa on mennyt tavaroiden järjestelemiseen, joten oli lohdullista lukea Ullasta, etten ole ainoa. Ullan artikkeli on hauska, tuli yllättäen vastaan, kun etsin tietoa neuleretriiteistä, sillä olemme Mallin kanssa ilmoittautuneet tulevan viikonloppuna järjestettävään Kissojen yö -käsityötapaamiseen Lahteen. Lähdetään matkaan jo pe aamusta, joten tiedossa runsaasti aikaa käsityöharrastukselle. 

Koska kuvattomat postaukset ovat tylsiä, niin...

Pieniä neuletöitä valmistuu silloin tällöin, mutta niitä kaikkia ei tule tänne blogiin laitettua. Tässä yhdet koukut peruslapaset, lankana Sarek ja Dropsin Alpaca 2-kertaisena. Onneksi lapaskelit alkavat olla kohta takanapäin :)

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ehkä nähdään kissojen yössä:)

Marjut kirjoitti...

Olen näillä näkymin lauantaina paikalla ja luultavasti tämä, http://www.marjutj.vuodatus.net/blog/2909709/me-ollaan-sankareita-kaikki/, päällä:D

Alli Rinne kirjoitti...

Tapasimme Mustassa Kissassa tänään, ompelin tilkkutyön reunoja vieressänne.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei Alli :) Oli mukava käsityöviikonloppu. Sinulla tulossa mahtava tikkutyö!

Anonyymi kirjoitti...

Heissan.
Allin kanssa samassa ryhmässä Kissojen Yössä tänäänkin.
tv.Anna-Liisa...a