lauantai 21. huhtikuuta 2012

Punainen neuletakki

Voiton puolella ollaan :)
Totta, kun lanka, malli ja silmukkamäärät on saatu stemmaaman yhteen.

Peruspunainen neuletakki on ollut haaveissa siitä lähtien, kun näin sellaisen tv-sarjassa Alavilla mailla hallaan vaara. Ihan tarkkaa muistikuvaa pääosaa esittäneen Annen neuletakista ei ole, mutta omastani tulee melko pitkä ja ei niin tyköistuva, kuin mitä neuleet tänä päivänä ovat. Saa nähdä, miten onnistuu. Usein valmis neule ei täysin vastaa mielikuvaa, mutta toivotaan, että sinne päin. Enkä minä tietysti sarjan Annekaan ole :)

8 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Ainakin alku näyttää hyvältä!

helena kirjoitti...

:) Mä katselin samaa neuletta siinä sarjassa! Hienoa nähdä mitä saat aikaiseksi! Siinä sarjassa oli muuten paljon muitakin käsinneulottuja neuleita esillä.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hepsi: kiitos, kolmas kerta toden sanoo. Alkusäätämiseen menee yleensä enemmän aikaa kuin itse neulomiseen.

Helena: Joo niin oli, virkattujakin taisi olla joukossa. Sarja muuten kuvattiin Lapuan Hellanmaassa. Hauska kuulla, etten ole ainut tv-neulebongari :)

Malli kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Pirteä sinun garderobiisi!
Aina neuleet bongaa ;)

Marjut kirjoitti...

Näyttää hyvältä!

Kristiina kirjoitti...

NÄyttää oikein hyvältä. Miekin harrastan tv-neulebongausta. Pitäs vaan olla kapula aina framilla että ehtis tallettaa hyvät bongaukset talteen.

Äipän touhut kirjoitti...

Alku ainakin näyttää lupaavalta. On haasteellista aloittaa neuletakki ylhäältä alaspäin, kun on tottunut sen neulomaan alhaalta ylös päin. Tsemppiä

Maikkili kirjoitti...

hieno siitä tulee